понедельник, 30 января 2012 г.


Минулого тижня приємні сюрпризи чекали на переможців передплатної акції, організованої нашою районкою. Мікрохвильову піч від першого заступника голови депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайла Чечетова голова РДА Олександр Грабовський та представниця «Променя», журналістка Валентина Волокушина вручили директору Новомлинської школи Надії Гайдук (на фото).
Як зізналася Надія Федорівна, нашу газету вона передплачує 29 років, любить її і ніколи не покине.
Щасливою почувалася й друга власниця супердарунка – щорсівчанка Ірина Соломенник. Порося, яке вона тримає в руках (на фото), виявилося дуже симпатичним і бідовим. Жіночка обіцяла виростити його і запросити на свіжину.
Вітаємо вас, шановні переможці, вітаємо всіх, хто брав участь у лотереї і поки що не виграв. Вірте: фортуна обов’язково ще посміхнеться! Головне: ви – з «Променем», найближчою, найріднішою газетою, яка, власне, й існує для читачів. Уклінна вдячність за підставлене плече у проведенні передплатної кампанії нашим спонсорам – Олександру Єременку, Григорію Божку, Олександру Веселому, Олександру Дугелю, Григорію Корнієнку, Рубену Гзирбаляну, Іллі Гурарію, Валентині Пилипенко, Наталії Куліш, Олені Буштрук і багатьом іншим. З приємністю відзначаємо підтримку наших співзасновників – райдержадміністрації і райради, поштовиків. Раді, що на висоті виявилися керівники сільських поштових відділень і усі листоноші.
Щасти вам, добрі люди, у році 2012 - високосному і драконистому, футбольному і чергово-виборному! І нехай головним дарунком для вас буде Божа ласка й незрадлива удача!
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий