понедельник, 30 января 2012 г.

Останні штрихи до конкурсу «Коса - дівоча краса»

У вівторок, 24 січня, він завершився врученням подарунків усім учасницям. Дівчата залишилися задоволеними, бо у кожному пакеті були засоби догляду за волоссям (щоб і надалі ростили його і доглядали), набір косметичок і шоколадка.

За це – душевне спасибі нашому головному спонсору – депутату районної ради В.Г. Кузьменку. Він та його дружина Ірина розчулили увесь редакційний колектив своїм відповідальним підходом до справи. Вони замовили подарунки в Чернігові – спочатку усім однакові. Потім, дізнавшись, що деяким учасницям конкурсу – за тридцять, їздили міняти дитячі набори на дорослі. Додати до подарунків солодкі сюрпризи – це теж їхня ідея.
Пам’ятним було і саме вручення призів. Ірина Кузьменко вразила усіх своєю добротою і щирістю.
Так само вдячні ми і іншому спонсору конкурсу – ресторану «Візит» (а в його особі – голові райспоживспілки Н.М. Чибис). Саме цей заклад запросив переможницю конкурсу Валерію Мельник (а з нею ще двох гостей – на її вибір) на святкову гостину.
У комфортному – з сучасним дизайном невеличкому залі був сервірований «солодкий стіл». Працівники ресторану все зробили так, щоб візит до «Візиту» запам’ятався відвідувачам надовго. Ще раз спасибі.
Не обійшлося і без ложки дьогтю. Якщо чесно, ми споді-валися ще на одного спонсора. Навіть думали, що він сам це запропонує, адже уже багато років є вірним послідовником найвідомішої в країні жінки з косою.
Але вийшло все з точністю до навпаки. Григорій Скидан спочатку звинуватив редакцію у неправильному підрахунку голосів (хоча перевірити міг кожний бажаючий), а потім пішов скаржитись «на конкурс» у райраду.
Та це навіть добре. Бо інакше конкурс вийшов би менш колоритним, менш емоційно забарвленим і не так би запам’ятався.
На знімку: учасниці конкурсу із спонсором Іриною Кузьменко.
P.S. Ірину Гребенчук та Валентину Булденко, які не були на церемонії нагородження, запрошуємо до редакції у будь-який зручний для них час – забрати свої подарунки.

Марія ІСАЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий