воскресенье, 29 января 2012 г.

Січневий іспит складається тяжко

Перша радість від січневого снігу швидко змінилася на нарікання – чому в населених пунктах Щорсівщини так погано чистять дороги і тротуари від заметів. Питання з розряду вічних. Як-то кажуть – таке було, є і буде. Причини ж такої ситуації різні. Хоча, за великим рахунком, людей не цікавлять виправдання керівників органів місцевого самоврядування. Наші земляки хочуть просто в нормальних умовах пересуватися вулицями.
Дійсно, коли дороги позамітало, а основний ресурс розчистки – колеса машин і ноги мешканців міста та сіл, то назвати такий стан речей нормальним навряд чи годиться. Звісно, можна терпіти і заспокоювати себе, мовляв, вже й весна не за горами, однак чого тоді варті розмови про благоустрій?
Детально розповідати, що коїться в селах району та Щорсі, починаючи з другої половини січня, не варто – наші читачі все знають і так, адже бачили на власні очі. Коментарі від посадовців брати – річ невдячна, бо раніше «Промінь» неодноразово озвучував їхні думки й запевняння про «готовність» і «роботу», але є стара приказка: «Скільки разів не скажи слово «халва», у роті солодше не стане». Зрозуміло, що місцеві бюджети грошима не набиті, проте знову ж таки - це не привід чекати, що знайдеться добрий спонсор або почнеться відлига. Нам цього зимового сезону й так невимовно пощастило – половину зими сніг практично не падав, тож і витрачати гроші на його прибирання не довелося. З огляду на реалії напрошується єдиний висновок – нашій територіальній громаді перший зимовий іспит складати давалося дуже складно. Одна надія лишилася – на лопати.
Олег МІРОШНИЧЕНКО
P.S. Снігова проблема у селах і Щорсі до певної міри знайшла своє розв`язання завдяки депутатам і керівникам Григорію Божку, Олександру Веселому, Віталію Пискуну, Михайлу Росіку, Сергію Бобровнику, Володимиру Гвоздьову, Ігорю Вдовенку, Валентину Виноградову та іншим. Дорожньої, комунальної та відомчої техніки було задіяно понад десять одиниць.

Комментариев нет:

Отправить комментарий