понедельник, 30 января 2012 г.

Кадри для міліції

Протягом останніх чотирьох років близько двадцяти юнаків та дівчат зі Щорсівщини стали курсантами вищих навчальних закладів системи МВС. Детальніше про те, де і як можна опанувати професію правоохоронця, читачам «Променя» розповів заступник начальника райвідділу міліції Юрій Кожанов.


Здобути фахову освіту правоохоронця можна в академіях, університетах та інституті, що функціонують у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Луганську, Донецьку, Львові, Одесі. Набір абітурієнтів здійснюється за держзамовленням. У навчальних закладах МВС готують спеці-алістів для експертно-криміналістичних підрозділів, боротьби з незаконним обігом наркотиків, карного розшуку, слідства тощо.
На денну форму навчання приймаються особи віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту. Обов’язковою умовою вступу є наявність сертифікатів УЦОЯО з історії України й української мови та літератури з не менш як 124 балами з кожного предмета. Також кандидат повинен мати бездоганну біографію, відповідні моральні якості, бути здоровим фізично тощо.
Підготовка документів для вступу до ВНЗ МВС триває до 1 червня, але попередню заявку треба зробити до 1 березня.
Детальніша інформація за тел. 2-18-43.

Комментариев нет:

Отправить комментарий