воскресенье, 30 августа 2015 г.

Футбол


У рамках святкувань з нагоди Дня незалежності в Щорсі відбувся матч за кубок району з футболу. На поле вийшла міська команда „Тайм” і представники Петрівки. (Володарі І і ІІ місць районного чемпіонату). Гра вийшла дійсно цікавою і видовищною.



З самого початку почала відчуватися перевага господарів у тактичній зіграності, але їхні суперники натомість демонстрували стійкість характеру і здатність до опору. Гольові моменти у першому таймі виникали біля воріт обох команд, але м’яч залетів у сітку лише петрівських футболістів – двічі. У другій половині гри протистояння почало набувати грубих форм, почастішали випадки порушення правил, внаслідок чого одного гравця спортколективу села Петрівка видалили з поля. Також суддя в трьох випадках призначав пенальті: одного разу – у ворота господарів і двічі – у ворота гостей. Усі „одинадцятиметрові” були чітко реалізовані. Також по ходу другого тайму вболівальників порадували результативні атаки: гравці „Тайму” і їхні конкуренти відзначилися по одному разу, провівши успішні комбінації. Остаточний рахунок зустрічі – 5 : 2 на користь „таймівців”, які й стали володарями головного призу змагань.
Юнацький футбол
Нещодавно вихованці тренера спортшколи О.Кухаренка (2005-2007 рр. народження) взяли участь у товариському турнірі, який відбувся в Бахмачі. Наші хлопці вперше зіграли на таких змаганнях, причому більшість їхніх суперників були на кілька років старшими. У першому матчі щорсівці поступилися команді „Бахмач-2005” з рахунком 3 : 8, потім – перемогли „Бахмач-2006” – 4 : 3, а наприкінці турніру програли представникам Ніжина – 1 : 3. Як підсумок – вони посіли ІІІ місце. А ще набралися цінного досвіду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий