вторник, 25 августа 2015 г.

Її зілля – любов

Прекрасний фахівець, людина від Бога – ці слова я адресую завідуючій терапевтичним відділенням ЦРЛ Тетяні Куценко. Скільки теплих і ніжних побажань надсилають їй пацієнти – не перерахувати. І це ще не все. Нещодавно я побувала на особливому концерті, який відбувся в актовому залі дитячої музичної школи ім.Н.Рахліна при повному аншлазі.
Прекрасний хормейстер нашого міста Віталій Трофименко зібрав навколо себе любителів духовного співу, а уміло підібрала тексти до кожного твору Тетяна В’ячеславівна. Чудово справилася з роллю ведучої Надія Чулінда. І зовні учасниці цього виступу виглядали красунями, навіть їхній одяг відповідав камерному стилю. У фіналі разом з отцем Павлом – настоятелем Свято-Миколаївського храму, благочинним церков району всі разом заспівали „многія літа”. Глядачі при цьому встали і теж підспівували.
Просто не знаю, як оця тендітна, гарна жіночка для всього знаходить час, оскільки вся віддається своїй основній і улюбленій роботі. Вона – прекрасна бабуся, мама студента, який пішов стежиною батьків, берегиня домашнього затишку. Така деталь: Тетяна В’ячеславівна ніколи не запізниться прийти у Божий храм помолитися, поспівати духовні пісні. Послухавши їх, я зарядила себе позитивною енергією на довгий час.
Лідія КОЖЕДУБ, м.Щорс

Комментариев нет:

Отправить комментарий