вторник, 25 августа 2015 г.

Юнацький футбол

У Щорсі протягом двох днів на базі дитячо-юнацької спортшколи тривала відкрита товариська першість з футболу за участю команд „Щорс-1” (1999-2000 рр.н.), „Щорс -2” (2001-2002 рр.н.); „Славутич” та „Юність” (Чернігів). Наші хлопці зі старшої групи виграли у своїх молодших земляків з рахунком 6 : 0, з представниками Славутича – 1 : 1, а з чернігівцями - теж 1 : 1. Вони набрали 5 очок і в підсумку посіли ІІ місце. Молодші ж поступилися славутицьким футболістам (2 : 5), але в напруженому матчі здолали опір гостей з Чернігова – 5 : 4 і в результаті стали третіми на турнірі. А переможцем змагань став „Славутич”.


На фото: кращий бомбардир першості Д.Горенок (забив 4 голи), кращий голкіпер Д.Литвиненко, кращі гравці щорських команд – Д.Голота, Р.Шапочкін, А.Аквілов, В.Плис.

Футбол
Завершальне коло чемпіонату району з футболу сюрпризів не принесло. Щорський „Тайм” мав провести гру на виїзді – в Рогізках, але тамтешня команда не змогла зібратися, тож матч не відбувся. Сільському спортколективу зарахували технічну поразку – 0 : 3. (Добре, що рогізківці заздалегідь попередили про оказію, тож їхнім суперникам не довелося даремно „їхати в гості”).
А ось у Петрівці господарі поля доволі упевнено здобули перемогу над представниками Тур’ї. Рахунок – 6:2 – доволі переконливо свідчить, хто домінував протягом зустрічі.


Комментариев нет:

Отправить комментарий