вторник, 25 августа 2015 г.

Засідання громадської ради

Минулого тижня відбулося чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації.
Голова громадської ради Володимир Смоляк запропонував до розгляду попередньо узгоджений із представниками громадської ради порядок денний.


Розглядаючи питання щодо норм санітарного стану міста та дотримання вимог Правил благоустрою, він поінформував присутніх про зміст відповіді, надісланої від райдержадміністрації на звернення членів громадської ради.
В обговоренні даного питання взяли участь голова райдержадміністрації Павло Мірошниченко та начальник Щорської житлово-експлуатаційної дільниці Ганна Кошова.
По завершенню розгляду членами громадської ради було прийняте рішення про звернення до відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації з пропозицією поліпшення проведення виховної роботи серед учнівської молоді району; посилити взаємодію органів місцевого самоврядування та правоохоронців в забезпеченні правопорядку, в т.ч. проводити роз’яснювальну роботу серед осіб, які займаються підприємницькою діяльністю в районі стосовно дотримання Правил благоустрою в межах прилеглої території.
Другим питанням, яке розглядалося, було відзначення в районі Дня державного прапора України та 24-ї річниці Незалежності України. Доповідачем виступила начальник відділу культури райдержадміністрації Наталія Добненко, яка поінформувала присутніх про план районних заходів.
Окрім того, Наталія Михайлівна виступила перед присутніми і з третього питання порядку денного - щодо застосування норм Закону «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Комментариев нет:

Отправить комментарий