воскресенье, 9 августа 2015 г.

Про результати контрольно- ревізійної роботи

Менська міжрайонна Держфінінспекція є структурним підрозділом Державної фінансової інспекції в Чернігівській області. За І півріччя нею проведено 5 контрольних заходів та 21 зустрічну звірку. Загальна сума встановлених фінансових порушень складає 323,54 тис. гривень, з них недоотримано фінансових ресурсів – 97,61 тис.грн., втрат з порушенням законодавства – 225,93 тис.грн. Відшкодовано за І півріччя 2015 р. 536,06 тис.грн., в тому числі порушень минулих періодів - 326,17 грн.


Антикорупційну спрямованість мають і заходи Держфінінспекції України та її територіальних органів, спрямовані для належного проведення контрольно-ревізійної діяльності та обмеження фіскального тиску на суб’єкти господарювання шляхом зменшення кількості контрольних заходів, а саме на етапі планування впроваджено підхід до відбору об’єктів контролю на підставі оцінки ризиків фінансових порушень.
Для підвищення ефективності зв’язку з громадськістю, надання інформаційно-консультативної допомоги громадянам з питань здійснення державного фінансового контро­лю в територіальних органах Держфінінспекції запроваджено функціонування телефонів довіри. Також 26 червня 2015 року проведено «гарячу лінію» з мешканцями Менського, Щорського, Корюківського та Сосницького районів.
З метою оперативного реагування на факти порушень фінансово-бюджетної дисципліни та вчинення корупційних правопорушень можна повідомити необхідну інформацію Менській міжрайонній Держфінінспекції (вул. Урицького №11, м.Мена, Чернігівська область, 15600, начальник - Максименко Олег Іванович, тел. 3-15-88) та Держфінінспекції в Чернігівській області (вул. Бєлінського,11, м.Чернігів, 14000, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції - Хоменко Альона Володимирівна, тел. (022) 4-41-66).

Комментариев нет:

Отправить комментарий