пятница, 28 августа 2015 г.

Велика душа рідного краю

Вічно рухливий, енергійний, завжди занурений в якісь потрібні справи Олександр Крумкач у неділю знову представляв свої доробки на виставці, присвяченій 24-річниці з Дня незалежності України.



Він взяв і виготовив (за власні кошти) чотири великі фотоальбоми, в які вмістив портрети, навіть цілі епізоди якихось особливих миттєвостей буття, праці жителів району, котрі брали участь в урочистостях з нагоди найбільшого державного свята у 2011-2014 роках.
Чимало з цих постатей здобули визнання, удостоєні нагород, трудяться в різних трудових колективах. Переглядаючи таку силу знімків, подумалося, це не просто альбоми, а велика душа рідного краю, в якій є місце для рідних та друзів, для тих, хто прагне пізнавати і творити сьогодення й завтра, хто не розгубив вроджені чуття світла та доброти.
Запитала в Олександра Євгеновича (до речі, завідує сільською книгозбірнею, отримуючи за труд 0,25 ставки), де сили на подібні творчі проекти бере? Вроджений інтелігент, який, на щастя, не вивітрив цю рису характеру в нинішній буремний час, відповів лаконічно: „Із рідної землі, цілющих берегів Снові, святої любові до життя й людей”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий