пятница, 28 августа 2015 г.

Ігор Вдовенко очолив обласне управління освіти і науки

Для Щорсівщини – це справді подія. І гордість. Ігор Станіславович Вдовенко – наш земляк, якого добре знають і в міській, і в сільських територіальних громадах.



Знають, як авторитетного лідера, котрий зумів вивести очолюваний заклад на високу сходинку. За часів його керівництва навчатися у вищому професійному училищі лісового господарства стало престижно. А як кардинально змінилася виробничо-навчальна база закладу, рівень знань, що там надається!
Нема достатніх слів, які б змалювали красу дерев’яних витворів, клумб і алей, що оточили і центральну будівлю, і базу в Нових Боровичах. Словом, це майстерність! Тож не дивно: таку людину не могли не помітити у вищих щабелях влади і не запропонувати більш об’ємну і впливовішу посаду. У вівторок, 25 серпня, під час обласної серпневої конференції педпрацівників губернатор Валерій Куліч представив Ігоря Станіславовича, доктора педагогічних наук новим начальником управління освіти і науки ОДА. Вітаємо його і бажаємо нових творчих успіхів, нових злетів і перемог.

Комментариев нет:

Отправить комментарий