воскресенье, 30 августа 2015 г.

Підпільний гральний бізнес

Минулого тижня правоохоронці з обласного центру і бійці батальйону «Чернігів» „накрили” підпільний зал гральних автоматів у Щорсі.
Містився він у невеличкому двоповерховому приміщенні навпроти кафе „Вітамінка”. Все було зроблено, як годиться: за розповідями місцевих мешканців, група оточила об’єкт (дехто навіть був з автоматом), вибили двері. Всередині виявили цілі ряди „пристроїв для гри”. Також виявлена комп’ютерна техніка, засоби відеоспостереження. Результатом обшуку стало вилучення документів злочинного „бухгалтерського обліку” та готівкових грошей у сумі майже двадцять тисяч гривень. Словом, по нелегальному гральному бізнесу завдано ще один удар. Щоправда, частина наших земляків висловлюється скептично стосовно проведеної акції. Адже правоохоронці чомусь завітали саме в той гральний заклад, який вже тривалий час майже не функціонував. (Принаймні, не було біля нього помічено значної кількості гравців – як зазвичай раніше). Разом з тим у місті є ще мінімум один реально діючий зал гральних автоматів. І чому правоохоронці не реагують належним чином на його „діяльність” – люди можуть лише здогадуватися.
Будівля, де все відбулося, належить одному місцевому підприємцю, але він, скоріш за все, здавав її комусь в оренду. Словом, тепер міліційному слідству треба розбиратися – хто, що й до чого...

Комментариев нет:

Отправить комментарий