воскресенье, 30 августа 2015 г.

Аварій не було. І це добре

У серпні (станом на 25 число) на автошляхах Щорсівщини аварій, на щастя, не було. Начальник місцевого відділення ДАІ В.Пискун вважає це очевидним позитивом. Проте зауважує: учасникам дорожнього руху не слід втрачати пильності, бо деякі наші земляки вперто не дотримуються правил, вирушаючи в поїздку.

У серпні співробітниками відділення Державтоінспекції складено 22 протоколи про порушення правил дорожнього руху. Найактуальнішою залишається проблема керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Таких водіїв за звітний період місцеві інспектори затримали п’ятьох, а їхні колеги з Чернігова – ще стільки ж. На усіх порушників чекає суд і штраф.
У цьому місяці тривала операція «Небезпечний вантаж», в ході якої, серед іншого, перевірялася комплектація бензовозів. У двох випадках довелося скласти протоколи за наявність прострочених вогнегасників.
Як і завжди, приділялася увага пасажирським автоперевезенням. (Довелося відповідним чином реагувати на те, що окремі водії автобусів допускають транспортування в салоні стоячих пасажирів).
Завершується період літніх канікул, діти вирушають до школи, тож доречним буде, якщо батьки нагадають їм про правила дорожнього руху: як переходити вулиці, що ходити треба тротуарами тощо. А в темну пору доби добре було б мати на одязі світловідбиваючі елементи, велосипеди ж повинні обладнуватися катофотами.
Наостанок В.Пискун додав: для поліпшення загальної ситуації на вулицях Щорса міськрада має виконати винесений уже давно припис відповідних державних структур про встановлення дорожніх знаків. Це - нагальна вимога сьогодення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий