пятница, 2 ноября 2012 г.

У поля, на зайця

вирушать мисливці Щорсівщини зранку 3 листопада. Як розповів «Променю» голова райради УТМР М.О. Мураха, сезон полювання на хутрового звіра триватиме до 27 січня 2013 року.
У суботу та неділю можна добувати лисицю, єнотовидного собаку, вовка (відстріл не лімітовано), а зайця – лише в суботу (на день - одна особина на одного мисливця). У лісових угіддях дозволено полювати лише з паспортизованими собаками гончих порід, причому гурт мисливців не повинен перевищувати п’яти на одного пса. Схожа норма діє і при полюванні з норними собаками (до трьох мисливців).
Райрада УТМР нагадує всім, хто перебуватиме в угіддях, що треба дотримуватися правил безпеки на полюванні, мати при собі всі необхідні документи, не користуватися нарізною зброєю, «не брати на мушку» сірих куріпок. До речі, на місцевих мисливців у лютому 2013 року чекає своєрідний бонус – окремим наказом буде дозволено відстріл хижого хутрового звіра за одноразовими відстрільними картками. «Усім бажаю вдалого полювання!» - зазначив М.О. Мураха.

Комментариев нет:

Отправить комментарий