пятница, 23 ноября 2012 г.

Повертаючись до надрукованого

Управління Державної казначейської служби України у Щорському районі Чернігівської області доводить до відома, що у газеті «Промінь» № 47 (9910) від 17.11.2012 р. у статті «На готовність до зими впливають різні фактори» було надано недостовірну інформацію.

Згідно із наказом Міністерства фінансів України від 12.03.2012 № 333 «Про затвердження Інструкції щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету та Інструкції щодо застосування класифікації кредитування бюджету» розчистка від заметів міста відноситься до коду 1160 «Оплата комунальних послуг та енергоносіїв» - це захищені видатки.
При здійсненні обслуговування за видатками розпорядників і одержувачів бюджетних коштів, насамперед, забезпечується виконання захищених статей видатків, перелік яких визначений частиною 2 статті 55 Бюджетного кодексу України.
За таких умов, органами Казначейства в першочерговому порядку проводиться проплата платіжних доручень по захищених статтях видатків, а саме: на оплату праці, нарахування, придбання медикаментів, забезпечення продуктами харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, трансфертів населенню тощо.
Н.БОНДАР, начальник управління державної казначейської служби України

Комментариев нет:

Отправить комментарий