пятница, 23 ноября 2012 г.

Віддають дітям тепло своїх сердець

В суботу, 17 листопада, у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди 75-го ювілею Центру дитячої та юнацької творчості. Привітати працівників закладу завітали виконуючий обов’язки начальника управління у справах преси та інформації ОДА Дмитро Никоненко, голова РДА Олександр Грабовський, заступник голови райради Віталій Запорожець, начальник райво Алла Біба, колеги, батьки вихованців.

Щирими теплими словами згадали практично усіх, хто зробив свій внесок у розвиток позашкільного навчання та виховання учнів. Усіх зворушив виступ колишнього директора закладу (тоді це був Будинок піонерів) Лідії Скоблик, котра працювала тут цілих 30 років: багато сьогоднішніх керівників, депутатів, підприємців – її колишні вихованці.
Була поцінована і праця нинішнього колективу Центру.
Почесними грамотами було нагороджено ряд його працівників.
Говорячи про директора Центру Наталію Скотаренко, голова РДА Олександр Грабовський відзначив, крім професіоналізму Наталії Валеріївни, що дозволяє їй досягати неабияких успіхів (зокрема, вона є лауреатом Премії Софії Русової), її гідні поваги особисті якості – доброту, чуйність, порядність. Це – основа основ у роботі з дітьми.
Вони – від найменших, трьох-чотирьох років, які вперше вийшли на сцену РБК, до старшокласників, відчували себе на святі іменинниками. Номери художньої самодіяльності, з якими виступили перед глядачами, вихованці Центру присвячували своїм наставникам, які віддають їм тепло і щедрість своїх сердець.
Зворушливим моментом свята був виступ родини Коренів. Свого часу її глава – Леонід Іванович – багато років працював у Будинку піонерів. Тепер там працюють три його доньки – Наталя, Тетяна та Марина і навчаються троє онуків.
Студентка Ніжинського училища культури ім.М.Заньковецької Анна Тесленко приїхала спеціально, щоб привітати піснею увесь колектив Центру, випускницю якого вона була.
У фіналі вечора на сцену вийшли усі працівники Центру. Останні акорди свята (з розкішним тортом на сцені) були мажорними – з вірою і надією в довге, насичене і цікаве життя закладу.
P.S. Керівництво Центру дитячої та юнацької творчості висловлює щиру вдячність усім, хто постійно підтримує і надає допомогу: ДП «Щорсрайагролісгосп», О.С. Дугелю, О.Д. та С.Д. Веселим, О.М. Хасенку, родині Ващенків, благодійним організаціям «Аратта», «Ми – разом», Г.Н. Божку, С.Штомпелю.
Марія ІСАЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий