пятница, 23 ноября 2012 г.

Впроваджуємо нові сервіси

Інтерв’ю із заступником начальника центру поштового зв’язку № 4 Т.І.Онищенко.
Цей день без перебільшення можна назвати святом усіх людей , адже нині роль засобів масової інформації та зв’язку, зокрема, і поштового, в житті держави та в житті кожної людини стрімко зростає.

Великою популярністю у населення користується пересилання поштових відправлень пріоритетним порядком та “Кур’єрська доставка”. Послугою Власна марка уже скористались багато споживачів Щорсівщини.
У липні 2009 року запроваджено проект “Електронний квиток”. Завдяки цьому проекту сільські жителі можуть замовляти та отримувати квитки в своєму населеному пункті, не витрачаючи час та зайві гроші для поїздки до райцентру. Також у виграші будуть і міські жителі, адже поштових відділень в Україні більше, ніж білетних кас .
У рамках передплатної кампанії на 2013 рік Укрпошта спільно з Державним підприємством по розповсюдженню періодичних видань “Преса” закликає всіх небайдужих людей долучитися до Третьої всеукраїнської акції з доброчинної передплати “Подаруй дитині радість читання!”, яка триває з 1 листопада до 20 грудня 2012 року. Оформити передплату можна в кожному поштовому відділені Україні, де нададуть інформацію про дитячі заклади , повний перелік видань дитячої тематики. У попередні роки акцію підтримали представники підприємств, банків, державних установ, приватні підприємці, а також звичайні люди, котрі не пошкодували коштів і передплатили сиротинцям барвисті та цікаві друковані видання. Серед найактивніших учасників були поштовики, які не лише закликали взяти участь в акції, а й власним коштом передплачували дітям газети та журнали. Ми сподіваємося, що цього року вдасться досягти ще кращих результатів і знову подарувати радість читання багатьом обездоленим дітям.
Укрпошта постійно проводить різні конкурси та запрошує дітей брати у них участь. Саме зараз, з 1 листопада 2012 року по 30 січня 2013 року триває конкурс епістолярного жанру – “Напиши листа і поясни , чому вода є цінним природним ресурсом”. У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі діти, віком від 10 до 15 років , які надішлють до конкурсної комісії художні нариси. Деталі про конкурс можна отримати у наших відділеннях зв’язку.
У пошуках потенційних клієнтів Укрпошта та ПАТ “Дельта банк” об`єднали свої зусилля та наявний виробничий потенціал для споживчого кредитування. Хочу зупинитись на перевагах споживчого кредитного продукту “Готівочка”. Кредит надається в національній валюті строком до 3-х років, сума кредиту від 1000 до 30000 гривень, безкоштовне дострокове погашення. Рішення про надання кредиту приймається протягом 20 хвилин. Наразі ця послуга надається в місті Щорс.
Півтора року заключено договір із Приватним акціонерним товариством “Страхова група “ТАС” на укладання договорів обов’язкового страхування правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, добровільного страхування майна фізичної особи та добровільного страхування майна та тварин.
Впевнена, що і надалі ми будемо робити все можливе для поліпшення якості надання послуг, впровадження нових зручних сервісів. У день працівників радіо, телебачення та зв’язку хочу від щирого серця подякувати всім працівникам і ветеранам поштового зв’язку за нелегку, але дуже важливу для людей працю і побажати здоров’я і щастя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий