воскресенье, 4 ноября 2012 г.

Зі святом!

З нагоди професійного свята подякою голови райдержадміністрації нагороджена О.М.Івако, грамотою райради - І.В.Аникієнко, подякою голови облдержадміністрації - А.О.Садова та подякою директора обласного центру зайнятості - О.А.Хуторянська.
Метою соціальної політики в Україні є послідовне підвищення рівня та якості життя населення, зниження соціальної нерівності, забезпечення соціальних прав громадян та зменшення кількості бідного населення. І особливе значення в її реалізації належить саме забезпеченню гідного рівня оплати праці. Однією з установ держави, яка повинна виконувати намічені завдання, є служба зайнятості. Державна служба зайнятості – спеціальна служба, створена для реалізації політики зайнятості населення і забезпечення громадянам відповідних гарантій на території України.
З нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери щиро вітаю усіх, хто причетний до цієї благородної праці. Завдяки вам соціальний захист населення став реальним гарантом підтримки у суспільстві стабільності та рівноваги. За ваш професіоналізм, милосердя, мудрість - вдячність від держави. Зичу вам міцного здоров`я, миру, сили та наснаги у подоланні складних, але необхідних завдань.
Директор районного центру зайнятості Р.Аникієнко

Комментариев нет:

Отправить комментарий