пятница, 23 ноября 2012 г.

Потрібні гроші? Оформлюйте кредити у відділеннях «Укрпошти»

З червня 2012 року національний поштовий оператор УДППЗ «Укрпошта » розпочав програму кредитування населення. Про це розповідає директор Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Володимир Приходько.

– На яку суму і на який термін можна оформити кредит у відділеннях «Укрпошти»?
– Ви можете оформити кредит « Готівочка » на суму від 1000 до 30000 гривень на термін від 6 до 36 місяців. Гроші видаються безпосередньо в касі «Укрпошти».
– Хто може оформити кредит? Чи є якісь обмеження?
– Кредит на «Укрпошті» можуть оформити фізичні особи, громадяни України, в тому числі, пенсіонери і самозайняті особи у віці від 26 до 65 років. Щоб оформити кредит, клієнту достатньо пред’явити співробітнику «Укрпошти» паспорт громадянина України і довідку про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків.
– Де можна оплачувати кредит і чи може клієнт достроково його погасити?
– Ви можете оплатити кредит також в будь-якому відділенні «Укрпошти» по всій території України. Звичайно, є можливість достроково погасити кредит – повністю або частково. При цьому штрафи за вчинення таких дій повністю відсутні. Вже видано 55 кредитів на суму 396500 грн.
– В яких відділеннях Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошти» можна оформити кредити?
– На листопад 2012 року працюють 8 відділень зв’язку: ВПЗ - Чернігів, Городня, Ріпки, Ніжин, Носівка, Бахмач-1, Прилуки, Щорс, які надають послуги кредитування. Планується поступове розширення мережі.
– Чому в якості партнера для програми кредитування був вибраний саме Дельта Банк?
– У якості стратегічного партнера ми вибрали Дельта Банк, оскільки, починаючи з 2006 року, банк є експертом споживчого кредиту, а значить, вміє професійно видавати і супроводжувати кредити. Крім того, Дельта Банк є інноваційним банком.
– Як вам вдалось перетворити «листонош» на «банкірів»?
– Варто відмітити, що на етапі запуску і в наступні місяці, нам дуже допомагали представники банку. Менеджери нашого партнера навчали співробітників «Укрпошти», «відточували» навички продажу нового для них продукту. У відділеннях зв’язку знаходились співробітники Дельта Банку, які на особистому прикладі показували, як потрібно залучати клієнта і працювати з ним.
– Які плани Чернігівської дирекції «Укрпошти» в даному напрямку?
– Плани у нас дуже амбіційні, і ми їх обов’язково реалізуємо. До кінця 2013 року залучимо якнайбільше відділень зв’язку по всій області, на яких клієнти зможуть отримувати споживчий кредит і розміщувати депозитні вклади. І це тільки початок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий