воскресенье, 26 января 2014 г.

Нарада організаційного комітету по проведенню заходів до 200-річного ювілею Тараса Шевченка.

Відбулася робоча нарада організаційного комітету по проведенню заходів до 200-річного ювілею Тараса Шевченка. У її роботі взяли участь голова РДА Олександр Грабовський та його заступник Володимир Карпенко.
Обговорювалося широке поле питань – від благоустрою пам’ятника Кобзарю до винагород учасникам районного конкурсу (він розпочався 1 листопада 2013-го і триватиме до 20 лютого нинішнього року) «Творча Шевченкіана». (Нагадаймо: на конкурс приймаються поетичні, прозові твори, малюнки, живопис, графіка, предмети декоративно-ужиткового мистецтва, відео. Вік учасників – необмежений).
Втім, розмова вийшла далеко за межі запланованого. Олександр Грабовський, зокрема, розповів про результати недавньої зустрічі з народним депутатом Ігорем Рибаковим, який обіцяв своє сприяння, зокрема, у вирішенні таких важливих для району питань, як робота локомотивного депо, відродження ЩЕМЗу та маслозаводу, будівництво нових об’єктів.
- Вийшов із зустрічі з великим бажанням працювати, - зазначив Олександр Володимирович.
Він висловив сподівання, що святкування Шевченкового ювілею пройде в районі на належному рівні, побажав його організаторам успіхів і звершень.

Комментариев нет:

Отправить комментарий