воскресенье, 26 января 2014 г.

«Коли негода – будьте пильні», - нагадав водіям Щорсівщини начальник відділення ДАІ В.А.Пискун

З початку року в нашому районі сталося 7 дорожньо-транспортних пригод. На щастя, усі вони не спричинили тяжких наслідків. Остання аварія відбулася 21 січня в Щорсі, по вулиці Партизанській. Водій вантажівки не надав переваги в русі Жигулям і врізався в легковик. Тепер на нього чекає суд.


Загалом за різноманітні порушення правил дорожнього руху співробітниками державтоінспекції складено 25 протоколів. Матеріали на шістьох п’яних водіїв були передані до суду.
Нещодавно набрали законної сили деякі нововведення до правил дорожнього руху. Зокрема, керування транспортом без посвідчення водія або без відкритої відповідної категорії карається штрафом від 850 до 1700 гривень, а тих громадян, які раніше вже позбавлялися судом водійських прав – від 850 до 2550 грн.
Наостанок варто нагадати власникам транспорту, що у разі ускладнення погодних умов буде доцільним обмежити пересування. А хто все ж таки думає вирушити у дорогу, то обов’язково треба «перевзути» машину в зимову гуму. (Це для тих, хто цього ще не зробив). Також, паркуючись у населених пунктах, треба враховувати необхідність залишити місце на дорозі для проходження та маневру снігоочисної техніки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий