воскресенье, 26 января 2014 г.

За покликом серця

Безмежна любов до людей, щирість, доброта, бажання завжди прийти на допомогу — це риси, які притаманні народному депутату України Ігорю Рибакову. І кожного дня свої внутрішні почуття він підтверджує справами — будь-то благодійництво чи депутатська діяльність. «Ігор Рибаков вміє дарувати радість», — кажуть жителі району.
Одне з таких свят народний депутат влаштував до Різдва і вручив солодкі подарунки. Святкова радість прийшла у багато родин Щорсівщини. Наталія Ткаченко із с. Великий Щимель має шістьох дітей. Двоє з них — уже дорослі. Найменшій — три місяці. Є й одружені. Тож Наталія Василівна ще й двічі бабуся. «Велика родина — це велика відповідальність, говорить Наталія Василівна. — Головне — це виховати дітей так, щоб вони стали добрими й чесними людьми, дати їм освіту, навчити як вірно жити. Яскравим прикладом для нас служить наш депутат Ігор Олександрович». До декрету жінка працювала у Великощимельському клубі. Минулого року завдяки Ігорю Рибакову там зробили капітальний ремонт. Приміщенню понад 100 років. Там уже хиталася підлога під ногами, була перекошена стеля. Народний депутат добився, щоб на оновлення клубу були виділені кошти з державного бюджету. Тепер старенька вітха споруда перетворилася на сучасну будівлю. Наталія Ткаченко каже, що усі сільчани вдячні Рибакову за такий розкішний подарунок. «Ми багато за що дякуємо нашому депутату, — каже жінка. — Він постійно нас підтримує. А ці Різдвяні подарунки для наших дітей — справжнє свято. Приємно, що він пам’ятає про багатодітні родини. Адже для кожної людини головне — це увага. Зі свого боку, ми теж будемо йому допомагати чим зможемо».
Іще одна жителька с. Великий Щимель Валентина Чайка має сина з інваліда дитинства Олександра Ющенка. Вона подякувала свого депутата та таку чуйність і добро до людей: «Ігор Рибаков влаштував свято для дітей і дорослих тим, що привітав з таким великим і світлим святом Різдвом Христовим. Ми вдячні йому за таку увагу до нас, до нашого села. Моєму сину уже 44 роки, але він дуже зрадів, що Ігор Олександрович його привітав і вручив подарунок. Адже головне — це увага до кожної людини і до кожної родини. Ми задоволені, що у нас є такий депутат, котрий нас поважає і ніколи не забуває».
Алла Гець із Займища має двох діточок. За подарунками прийшла із старшеньким Єгорком, який спеціально для Ігоря Олександровича вивчив віршика про Святого Миколая. Коли отримав подарунок, сказав «Спасибі». Сільський голова с. Суничне Людмила Киривошей розповіла, що давно тісно співпрацює з Ігорем Рибаковим і що він постійно допомагає: «Ігор Олександрович нашим людям надавав допомогу на оранку городів, пасхальні набори ми від нього отримували, спортивний інвентар для клубу і для школи. Завдяки йому у нас ходить безкоштовний благодійний автобус, у якому наші жителі їздять безкоштовно. ФАПи він забезпечив ліками для невідкладної допомоги. І от тепер уже другий рік дарує солодощі на Різдво для наших малозабезпечених родин. Цим наш депутат стає все ближче й ближче до людей і серцем, і душею. Його завжди згадують добрим словом. Він звертає увагу навіть на найменші села, куди мало хто приїздить. Упевнена, що він усе робить від щирого серця».
«Підтримка і захист дітей, одиноких людей, ветеранів війни, інвалідів — є одним з пріоритетних напрямків моєї діяльності, — каже Ігор Рибаков. — Але все, що я роблю для них, в першу чергу, йде за покликом серця. І ці подарунки до Різдва — моє покликання як православної людини».
Ірина Харченко

Комментариев нет:

Отправить комментарий