четверг, 9 января 2014 г.

Кримінальна хроніка

Святкова пора позначилася для Щорсівщини не лише веселощами та приємними сюрпризами. Сталося чимало подій, які були вартими уваги з боку правоохоронців.
Тридцятого грудня до райвідділу міліції звернувся приватний підприємець зі Щорса. Річ у тім, що з його вантажівки КамАЗ злочинці вкрали два акумулятори й майже двісті літрів солярки. (Схоже, у нашому місті знову активізувалася група злодіїв, яка «промишляє» крадіжками пального з баків автомобілів). У Старій Рудні зазнав збитків млин сільського обслуговуючого підприємства – під покровом темряви хтось зламав замок на дверях будівлі й вкрав електродвигун. (Сталося це в ніч на 31 грудня). У перших числах січня крадій поцупив двох півнів та п’ятьох курей з господарства пенсіонерки, яка мешкає в Хотуничах.
Тривожна новорічна ніч видалася для служби охорони. Перед опівніччю в Щорсі спрацювала сигналізація в Ощадбанку, після опівночі – в тютюновому кіоску біля «Коржівського базару», трохи згодом – знову в Ощадбанку. Четвертого січня до райвідділу міліції звернулася мешканка села Михайлівка із заявою про те, що вночі якийсь бешкетник пошкодив автомобіль «Фольксваген», припаркований під дворищем: у машини потрощене скло, побиті капот та бампер. Також у районі не обійшлося й без звичайного хуліганства. 31 грудня в двох будинках по Щорсу хтось побив вікна, а 6 січня подібна витівка була зафіксована і в селі Нові Млини. У новорічну ніч один мешканець райцентру (1983 р.н.) спочатку посварився з персоналом кафе, а вже через годину «відзначився» тим, що пошкодив огорожу приватної садиби по вулиці Орджонікідзе. Як не прикро, але для декого з наших земляків святкування завершилися тілесними ушкодженнями. Ближче до опівночі 31 грудня в райлікарню потрапив із забійною раною голови мешканець Кучинівки. А 4 січня ще один мешканець цього села (1976 р.н.) розповів правоохоронцям, що його побили троє односельців.
Також по району було чимало сімейних і сусідських сварок, зареєстровані смерті людей (ненасильницькі). Словом, все, як завжди.

Комментариев нет:

Отправить комментарий