воскресенье, 26 января 2014 г.

Легка атлетика

Щорські юні легкоатлети розпочали новий сезон з участі у міжобласних змаганнях, які відбулися в Кролевці.
Спробувати свої сили у програмі з двоборства на Сумщину приїхали 16 вихованців нашої спортшколи. Найкращого результату досяг Д.Анищенко – він посів І місце. Л.Лук’янець, Т.Савенко, М.Куценко та А.Абрамов стали володарями других місць, а О.Бережна – третього. Стосовно естафетного бігу, то представники Щорсівщини здобули ІІ загальнокомандне місце.
* * *
Традиційний зимовий чемпіонат області відбувся 16 січня в легкоатлетичному манежі міста Бровари. Знову порадував своїм виступом наш земляк Павло Олійник – йому не знайшлося рівних в забігах на 3000 і 800 метрів. Андрій Єрмоленко фінішував першим на 400 м.
Також з команди Щорської ДЮСШ відзначилися А.Ковальковська (ІІ місце на дистанції 400 м), М.Куценко (ІІ місце на 1500 м) та А.Єрмоленко (ІІІ місце на 1500 м). Значно поліпшили свої попередні особисті досягнення О.Бережна (потрійний стрибок і стрибок у довжину), К.Садова (штовхання ядра), Д.Сентябрьов (на чотирьохсотметрівці), Д.Анищенко (на 800 м). У загальнокомандному заліку щорсівчани вийшли на ІІІ місце (в другій групі).
До речі, за підсумковим рейтингом 2013 року з 22 дитячо-юнацьких спортивних шкіл області, в яких культивують легку атлетику, Щорська ДЮСШ закріпилася на 10 місці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий