четверг, 9 января 2014 г.

Поїдьте у казку, поїдьте у Бреч!

Нещодавно відбулося виїзне засідання Асоціації регіональних ЗМІ (голова – заслужений журналіст України Олександр Назаренко). Приймаючою стороною цього разу стала Корюківська районна газета «Маяк» (редактор Ірина Гайова).








Організатори свою місію виконали сповна, вразивши районних і обласних журналістів казковою панорамою загубленого в лісах і озерах (тепер уже європейського!) села Бреч, розмахом будівництва Меморіалу жертвам трагедії 1943 року, навіть самою атмосферою, в якій проходило щире і невимушене спілкування.
До речі, в ході офіційної його частини порушувалися такі злободенні питання, як борги за поліграфічні послуги, непропускання платежів казначейською службою, «сюрпризи» від Укрпошти на зразок підняття розцінок за доставку газет, нових договорів, що передбачають затримку з перерахуванням зароблених редакціями коштів аж до 30 днів. А це означає, що і весь січень газети проведуть у безгрошів’ї.
Ну а великі гроші, великі багатства ми всі побачили у маленькій часточці Європи – туристично-готельному комплексі «Бреч», де є вишуканий комфорт та цілий спектр розваг на будь-який смак. У котеджному містечку – кімнати з усіма зручностями, ресторан «Сільвер», фінська триярусна сауна, басейн з гідромасажером, усі меблі з натуральної деревини, а ще ж і квадроцикли, і велосипеди, і зимова риболовля, і трофеї для мисливців, санки, лижі, снігоходи, прогулянки кіньми на санях і в кареті.
До речі, ідея створення на базі Бречі племінного господарства належить його власнику Анатолію Бондарю, який після відвідин різних країн й отриманої там інформації про кінний спорт захотів відкрити кінно-спортивний комплекс на своїй малій батьківщині. Створена Анатолієм Олександровичем структура тепер є однією з найкращих у державі. Комплекс охоплює територію 30 га, на якій розташовано три стайні, зимовий манеж, літні тренувальні і турнірні поля. Коней (усі племінні, вартістю, приміром, у двісті тисяч євро за голову) тренують майстри спорту міжнародного класу. Вони також дають уроки верхової їзди, декілька разів на тиждень працюють з дітьми віком від 10 років, і, звісно, відстоюють цей красивий вид спорту на різних змаганнях. А в травні, тобто за декілька місяців, на базі кск «Бреч» теж пройдуть двотижневі змагання «Бреч-Виан-Тур», участь в яких візьмуть віртуози з Росії, Білорусі, Польщі.
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий