воскресенье, 5 января 2014 г.

Для обдарованих дітей



У фойє районного Будинку культури велика ялинка виграє різнобарвними вогнями, а за столиками із солодощами, фруктами та соком зібрався цвіт учнівської молоді Щорсівщини. Напередодні Нового року для обдарованих дітей уже вкотре організували традиційне свято. Переможці обласних і республіканських предметних олімпіад, спортивних змагань, різноманітних творчих конкурсів – вони не просто гордість нашого краю. Вони – надія нашої держави. Про це говорив під час відкриття свята голова РДА О.В. Грабовський.
Не зупинятися на досягнутому закликав обдарованих дітей голова райради І.Г.Орда. А ще побажав і надалі радувати воїми успіхами батьків і наставників. Було зачитано привітання від народного депутата України М.В. Чечетова. Кожен із юних учасників свята отримав спільний подарунок від нардепа, районної влади й керівництва псп «Прогрес».
Далі увагою присутніх заволоділи самодіяльні артисти РБК. Вихор свята підхопив усіх, хто хотів отримати призи за участь у конкурсах та іграх. Словом, було весело, цікаво, смачно.
Фото Валентини ВОЛОКУШИНОЇ

Комментариев нет:

Отправить комментарий