воскресенье, 5 января 2014 г.

Хай світить вам сонце удачі!

Ось і настав Новий 2014 рік. Редакційний колектив «Променя» зустрів його зі сподіваннями на кращі зміни, вірою в добро, різнобічними думками,
присвяченими актуальним питанням Щорсівщини.
На прикладах тих, хто живе поруч з нами, ми знову і знову будемо розповідати, як можна перемагати труднощі і незгоди, як важливо дарувати радість оточуючим, як треба боротися за справедливість і робити життя ближніх світлішим і повноціннішим. У нас стільки цікавих тем і людей, стільки героїв!
Не навчившись жити в умовах перестраховки, ми спробуємо знову залишитися маленькими патріотами з однією-однісінькою зброєю - правдою, правдивим словом, однією на всіх рідною землею, рідною Україною. Їй нині важко, хоча коли погортати сторінки історії, легко не було ніколи.
Складно нині прогнозувати і одну з найболючіших наших перспектив – перспективу роздержавлення засобів масової інформації, про яку так наполегливо говориться. Надто багато ще незрозумілого в цьому процесі, недосконалого у правовому ракурсі. Принаймні, не хочеться думати про низки скорочень, майнові колізії, інші фінансові ситуації.
Тим паче, що у розпалі свята нестримне бажання привітати усіх вас, милі наші читачі, дорогі ветерани газети, шановні співзасновники, спонсори й поштовики, видавці й теплопостачальники, партнери з Новим роком і Різдвом Христовим! Дуже хочеться побажати вам і вашим близьким, щоб завжди світило сонечко удачі на роботі й в особистому житті!
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий