пятница, 17 января 2014 г.

Концерт пройшов під постійні вигуки «Браво!»

- Я давно збиралася приїхати в Щорс зі своїми кращими номерами – на знак вдячності землякам, які підтримували мене під час шоу «Суперзірка». Але все ніяк не виходило. Надто багато всього «навалилося». Надто багато змін відбулося в житті, - говорить Вікторія Корженок.
І от нарешті це сталося. На старий Новий рік співачка порадувала своїх шанувальників двогодинним концертом. Його програма була побудована «по зростаючій». Починалася ніжно, душевно – з романсів і ліричних пісень. Слова однієї з них («Зимова казка») написала щорсівчанка Катерина Мойсеєнко. Далі – диско, блюз, джаз, рок – практично без перерви і без довгих анекдотів від конферансьє. Конферансу як такого взагалі не було. Вікторія Корженок та Ігор Шелудяков самі оголошували свої номери. Приїзду Ігоря особливо чекала молодь, яка запам’ятала його по участі в програмі «Х-фактор». І він її не розчарував. Як і більш старше покоління, котре, з-поміж іншого – хотіло ще й оцінити обранця Вікторії. Але це само собою відійшло на другий план. На першому була музика і виконання. Слухаючи Вікторію, згадалося, як сказав про її спів Олег Скрипка: «Чи часто чуємо манірний джаз. А таку якість виконання – рідко. Вікторія заспівала не тільки серцем, а всіма кінцівками: пальчиками ніг і рук, волоссям – усім». Це було 10 березня минулого року, коли стартував третій сезон вокального телепроекту «Голос країни». Тоді Вікторія виконала композицію «What are you doing”. До неї на сліпому прослуховуванні обернулися відразу два тренери. Крім Олега Скрипки, Тіна Кароль. Для роботи в телепроекті Вікторія обрала першого.
Таку якість виконання В.Корженок демонструвала і в Щорсі. «Викладалася» на всі сто. Співаючи джаз, висловлювала себе в імпровізації. Була артистична, темпераментна, експресивна, виконуючи композицію з репертуару королеви рок-н-ролу Тіни Тернер. Їхній дует з Ігорем вражав не тільки високим рівнем виконання, а й зворушливою ніжністю. Зіграти таке непросто. А їм не було необхідності. Бо тут – кохання.
(Закінчення на стор. 5)Розказують: познайомилися через Інтернет у 2010-му після перемоги Вікторії у «Суперзірці». Згодом дружба переросла в почуття. З 2011-го разом.






Ігор родом з Донецька. Навчається вокалу в Київському інституті музики ім.Глієра. (Там працює й Вікторія). У планах – спробувати себе в «Голосе России». Але більше, ніж за себе, він турбується про Вікторію. Вважає: її талант ще до кінця не розкритий, не поцінований.
І це правда: співачка не з тих, що йдуть до вершин, змітаючи все і всіх на своєму шляху. Вона дуже скромна. Не ходила на кастинги першого сезону «Голосу країни», бо переживала, що «приїлась» глядачам.
Крім викладацької діяльності, Вікторія Корженок дає ще й приватні уроки: вільного часу практично не має. Тому донька-першокласниця поки в бабусі в Щорсі. Людмила Іванівна дуже багато зробила для організації концерту своєї талановитої доньки. Ігор Шелудяков подякував їй за це зі сцени.
Концерт пройшов під постійні вигуки «браво!» (до речі, у великому залі районного Будинку культури вільних місць не було). У ньому брали участь і маленькі «Ягідки». Як завжди, порадували глядачів виступи театру танцю і моди Євгенії Гордюк. Вони органічно вписалися в програму-шоу, посилили його колорит. Таким чином, концерт вийшов двічі зірковим. І – що дуже радує – обидві зірки – Вікторія і Євгенія – наші, щорські.
Марія ІСАЧЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий