пятница, 13 июня 2014 г.

1 млн. 404 тис. грн. – на відпочинок дітей

Про те, як відпочиватимуть та оздоровлюватимуться дітлахи Щорсівщини, «Променю» розповів заступник голови РДА Володимир Карпенко.


– Планується надати оздоровчих та відпочинкових послуг 1625 юним мешканцям району (73 проценти із загальної кількості дітей нашого краю).
На сьогоднішній день відпочинком та оздоровленням охоплено 890 школярів. На території району діють 10 пришкільних таборів з денним перебуванням, які відвідують 685 учнів різного віку. У таборі «Дружба» планується оздоровити (буде 3 зміни) близько 350 дітей. Крім цього частина дітей отримає (або вже отримала) путівки по лінії Міністерства охорони здоров’я України, фонду соціального страхування, відомчі путівки, частина оздоровлюватиметься за кошти батьків.
Стовідсотково планується оздоровити дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Пріоритет надаватиметься дітям пільгових категорій.
На відпочинок та оздоровлення нашої юної зміни планується використати 1 млн. 404 тис. грн. – це кошти з районного бюджету, фонду соціального страхування та залучені з інших джерел.

Комментариев нет:

Отправить комментарий