четверг, 26 июня 2014 г.

Покликання - служити державі

Для майже двохсот наших земляків 23 червня - професійне свято. Саме тоді вони відзначають День працівників державної служби. З цієї нагоди у понеділок відбулися офіційні збори в залі райдержадміністрації.




Відразу варто зауважити, що держслужбовці працюють не лише у добре всім відомому «білому домі». Вони складають основу трудових колективів центру зайнятості, управлінь юстиції та соцзахисту, пенсійного фонду та деяких інших установ. Їхня робота, можливо, й не завжди помітна, проте дуже відповідальна, адже спрямована на реалізацію державної політики в різних сферах життя. Інколи доводиться чути цілком справедливі нарікання громадян на не дуже ефективну діяльність «бюрократичного апарату». Проте останнім часом органи влади взяли курс на усунення цих недоліків та створення нової системи державного управління. (Одним з проявів цього процесу стало те, що на початку літа в райдержадміністрації з міркувань економії було скорочено ряд посад). До працюючих у виконавчій гілці влади підвищилися вимоги в роботі, вони виконуватимуть свої обов’язки згідно з новими стандартами, основою яких є увага до людей і свідоме служіння рідній країні.
Святкові збори розпочалися традиційно - з вітальної промови голови РДА П.Л. Мірошниченка, а потім розпочалася церемонія нагородження. Спільну Почесну грамоту райдержадміністрації та райради отримала Ю.О Зибко (начальник відділу фінансово-господарського забезпечення РДА), а Почесні грамоти райдержадміністрації – керівник апарату РДА О.О. Гориченко та головний спеціаліст оргвідділу РДА І.А. Препіяло. Подяки оголосили І.М. Бібі (служба в справах дітей), Г.М. Белінській (центр надання адмінпослуг), С.С. Орді (оператору компнабору), Н.О. Лахадиновій та М.О. Жерденко (обидві – з управління соцзахисту).
З окремим вітанням до присутніх звернувся голова райради І.Г. Орда і вручив Почесні грамоти Т.А. Булденко – начальнику відділу освіти РДА, М.І. Шилі – завсектором архітектури РДА, Н.А. Матвієнко – спеціалісту І категорії управління соцзахисту.
Надалі виступив заступник голови РДА В.М. Карпенко, передавши грамоти галузевих профспілкових організацій Т.В. Матейкович (начальнику відділу РЦСССДМ), М.І. Іваницькому (начальнику фінуправління РДА), В.М. Асоску (зав. юридичним сектором РДА) та Н.Ю. Близьнюк (головному спеціалісту відділу економічного розвитку РДА). Щирі оплески колег додали нагородженим оптимізму і усвідомлення важливості своєї повсякденної роботи. А теплий і доброзичливий виступ ветерана держслужби О.В. Коршун (колишнього начальника архівного відділу РДА), її побажання успіхів і натхнення створили всім дійсно святковий настрій.

(P.S. З огляду на ситуацію в державі – війну на сході країни – було вирішено цим і обмежити урочистий захід).

Комментариев нет:

Отправить комментарий