вторник, 10 июня 2014 г.

Спартакіада

Минулої суботи у рамках районної спартакіади держслужбовців помірялися силами у п’яти видах спорту чотири команди (райдержадміністрації, управління пенсійного фонду, управління соцзахисту та – вперше за останні роки - районного центру зайнятості), укомплектовані працівниками 10 установ.



Мабуть, з найменшим виявом емоцій завершилися інтелектуальні двобої з шашок (перші місця посіли Г.Белінська та О.Колотуша з райдержадміністрації), шахів (лідери – Н.Зикова з управління агропромрозвитку та С.Задорін з управління пенсійного фонду). У настільному тенісі традиційно поза конкуренцією були А.Тітенко (фінуправління) та Н.Куліш (райрада). Найбільший ажіотаж серед уболівальників, які зібралися в залі спортивної школи, викликали змагання з паркового волейболу та міні-футболу. Боротьба за перемогу була дійсно безкомпромісною. Очевидні фаворити припускалися помилок, а явні аутсайдери чинили гідний опір. На волейбольному майданчику домінували представники райдержадміністрації. Друге місце – в управління соцзахисту. Натомість у грі в футболі ці команди ніби помінялися ролями й цього разу перевага була вже на боці соцпрацівників.
Як розповіла «Променю» виконуюча обов’язки начальника відділу сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Авдєєнко, в підсумковому заліку за сумою набраних балів переможцем спартакіади став колектив райдержадміністрації. Другий результат – в управління праці та соцзахисту, третій – в управління пенсійного фонду, четвертий – центру зайнятості. Згодом буде укомплектована збірна, яка 21 червня має взяти участь в обласній спартакіаді. Загалом же проведений захід підтвердив, що поміж держслужбовців чимало тих, хто є прихильником спорту й здорового способу життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий