четверг, 26 июня 2014 г.

Умови для інвесторів

Голова облдержадміністрації Володимир Івашко вимагає переглянути підхід до роботи з інвесторами та активно працювати над створенням сприятливих умов для ведення ними бізнесу на території області .


«Маємо створити комфортні умови для інвесторів. Люди, які вкладатимуть гроші в інвестиційні проекти, пересвідчаться у прозорості наших дій, максимальній швидкості оформлення необхідних дозвільних документів, відсутності корупційної складової, а також отримають сприяння органів влади на всіх етапах реалізації проектів».
За підсумками I півріччя 2014 року в економіку області очікується залучити близько 1 млрд. грн. капітальних інвестицій, а з урахуванням їх обсягів, що обліковуються органами статистики за місцем реєстрації господарюючих суб’єктів, фактично маємо 1,2 млрд. грн.
Провідними сферами в області за обсягами залучених коштів є сільське господарство (27,5%) та промисловий комплекс (49,6%), в якому лідируючі позиції займає переробна галузь. На економіку області працюють 187 млн. дол. прямих іноземних інвестицій.

Комментариев нет:

Отправить комментарий