пятница, 13 июня 2014 г.

«…Українське військо отримало гідного воїна»

Днями заступник районного військового комісара з виховної роботи Олег Сидоров вручив мешканці нашого міста Оксані Купрієнко лист-подяку, яка надійшла від керівництва Південного територіального управління Національної гвардії України.


У листі, підписаному виконуючим обов’язки начальника вищезазначеного управління підполковником В.В.Кондратюком, зокрема, сказано: «Висловлюємо щиру подяку і велике людське спасибі за виховання Вашого сина – Стародубця Дениса Геннадійовича.
За час проходження служби він зарекомендував себе свідомим та самовідданим патріотом України, відповідальним та дисциплінованим військовослужбовцем. Це в значній мірі – Ваша заслуга. Завдяки належному вихованню, яке він отримав у сім’ї, турботі й підтримці, яку Ви надавали й надаєте йому протягом служби, українське військо отримало гідного воїна та продовжувача його славних традицій».
Розпитуємо Оксану Никифорівну про сина, про його ставлення до військової служби.
– Так трапилось, що ми розлучилися з батьком Дениса, коли син ще був зовсім маленьким. Виховували разом з моєю мамою в «жіночій атмосфері», яка вже сама по собі передбачає труднощі. Денис не ріс оранжерейною квіткою. Він знає, що таке праця і необхідність захищати слабких.
Може тому після закінчення школи прийняв рішення вступати в Харківську академію МВС. Зізнаюся: не вступив через мене, бо я в останню мить запанікувала. Чому? Якщо чесно: хотілося для єдиного сина чогось більш спокійного, мирного. Порадила йому політехнічний університет. Він послухався. Але це було «не його». І я це зрозуміла.
Синова служба в Національній гвардії України, про яку я отримую від керівництва лише схвальні відгуки, ще раз доводить: Денисове покликання – бути військовим.
Тепер я вже не перешкоджатиму йому у виборі місця навчання. (Поки він зупинився на Харківському університеті МВС). І молитиму Бога, щоб захистив наших синів і нашу країну від війни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий