пятница, 20 июня 2014 г.

Скарби народного спадку

Нещодавно вокальний ансамбль української пісні «Калина» районного Будинку культури презентував творчу програму «Пісня – душа народу» з метою здобуття звання «народний». Творчу програму оцінювала комісія із фахівців Чернігівського обласного методичного центру навчальних закладів культури і мистецтв. У репертуарі колективу українські народні пісні, автентичні, пісні українських авторів та композиторів.



Керівник колективу Оксана Бондаревська, молода, енергійна, талановита, прагне до творчого розвитку ансамблю, постійно працює над удосконаленням його виконавської майстерності, розширенням репертуару, особливу увагу приділяє місцевим пісенним скарбам. Взагалі, колектив об’єднує шанобливе ставлення до української пісні і безмежна любов до народної творчості.
Вже багато років «Калина» є учасником всіх районних заходів, неодноразово і успішно учасники колективу виступали на конкурсах і фестивалях у Чернігові, Новограді-Волинському, Стародубі (Росія). Звання «народний» - це не просто визнання заслуг ансамблю, а й поштовх до нових творчих здобутків, які, без сумніву, під силу цьому молодому і талановитому колективу.
Н.ДОБНЕНКО,
начальник відділу культури і туризму
Щорської РДА

Комментариев нет:

Отправить комментарий