пятница, 20 июня 2014 г.

Подяка, шана, визнання

Неймовірно радісна й доброзичлива атмосфера панувала минулої п’ятниці в районному Будинку культури. Нагода була вельми поважна: День медичного працівника.




На урочистості прийшли люди, яких зазвичай ми звикли бачити в білих халатах. Це на роботі вони офіційні й цілком віддані професії, а на святі – геть інакші. Жартують, весело вітаються, сміються. А теми для розмов знаходять – не про медицину. Попри важкий тягар повсякденної місії – дбати про здоров’я земляків – медпрацівники зберігають оптимістичний погляд на життя, гідно виконують свої обов’язки. І дуже часто чують у відповідь щире «спасибі».
З вітальною промовою до присутніх звернувся головний лікар ЦРЛ М.В. Куценко. Він зміг знайти, здавалося б, прості й водночас глибокі за змістом слова, якими засвідчив повагу до колег, вдячність за їхню відповідальну роботу і впевненість у стабільному майбутньому галузі. Виступ керівника районного центру первинної медико-санітарної допомоги В.В. Тарасюка нагадав присутнім про непорушні пріоритети обраної професії і необхідність працювати за покликом серця, даруючи людям, окрім зцілення, ще й надію.
У день професійного свята багато медпрацівників були відзначені нагородами. Спільну Почесну грамоту райдержадміністрації та райради отримала головна медсестра ЦРЛ В.В.Батюк, райдержадміністрації – старший інспектор з кадрів ЦРЛ Г.М. Коротиш та завідуюча фельдшерсько-акушерським пунктом с.Смяч К.М. Лось. Від райради вручено Почесні грамоти завідуючій фельдшерським пунктом с.Клюси Н.М. Чернявській та медсестрі поліклініки ЦРЛ Н.М. Нашибі, від міськради – хірургу Й.В. Карпушину та заступнику головного лікаря ЦРЛ І.В. Якубовській. Приємно відзначити, що увагу до працівників медичної галузі виявило чимало представників державних структур та громадських організацій, підприємців, вручивши найкращим з них грамоти, подарунки та премії. Також було зачитане привітання від депутата Верховної Ради Валерія Дубіля. Взагалі, цей день виявився дуже щедрим на відзнаки і приємні сюрпризи. Перелік заохочених керівництвом медустанов був дійсно великим, що переконливо свідчило: ці колективи можуть по праву пишатися результатами своєї роботи.
Після завершення офіційної частини розпочався концерт, підготований творчими колективами районного Будинку культури.
Фото Леоніда ШЛОМИ

Комментариев нет:

Отправить комментарий