пятница, 13 июня 2014 г.

Засідання громадської ради

Чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації відбулось 6 червня 2014 року за участю голів РДА Павла Мірошниченка та райради Івана Орди.


Відкрив та вів засідання голова громадської ради Володимир Смоляк.
Голова РДА Павло Мірошниченко інформував представників громадськості про основні події суспільно-політичного життя та тенденції соціально- економічного розвитку, відповів на ряд запитань щодо проблем розвитку галузей охорони здоров’я, освіти, культури, стану доріг. Детально було обговорено першочергові проекти, які потребують реалізації. Це відновлення дорожнього покриття по вул. Залізничній в рамках вже проведеної реконструкції ливневої каналізації, завершення будівництва дитячого садка в с.Кучинівка. Планується із залученням громадськості розпочати реконструкцію трибун стадіону «Колос». Також Павло Мірошниченко поінформував присутніх про позитивну динаміку розвитку рослинництва на території району.
У ході діалогу із представниками громадськості очільники району зазначили, що органи влади приділяють належну увагу питанням співпраці із громадськими організаціями, завжди готові вислухати всі думки. Були обговорені і внесені пропозиції членів громадської ради щодо заходів зі збільшення використання державної символіки в районі, встановлення відео­спостереження у центрі міста, створення робочої групи спільно з фахівцями щодо відновлення ФОКу гімназії.
З інформацією щодо проведення дитячого оздоровлення за рахунок коштів фонду соціального страхування у 2014 році перед учасниками засідання виступила Ірина Ільєнко – провідний спеціаліст Корюківської міжрайонної виконавчої дирекції ФСС з ТВП. Вона наголосила, що виконавчою дирекцією здійснюється два напрямки фінансування оздоровлення: перший – це часткове фінансування (у 2014 році за рахунок коштів фонду буде оздоровлено 275 дітей у таборі «Дружба»). Другий - це придбання путівок до дитячих закладів оздоровлення за рахунок коштів фонду за повну вартість (в межах області придбані путівки до ДЦ «Електронік» с.Снов’янка, за межами області – Херсонська область, Скадовський район, ОК «Сонячний», смт Лазурне; «Прибережний», смт Лазурне; дитячий заклад оздоровлення «Крилатий», с.Красне). За результатами засідання ГР були прийняті відповідні рішення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий