понедельник, 14 сентября 2015 г.

Підприємцям – найщиріші побажання

На минулому тижні з нагоди професійного свята – Дня підприємця в райдержадміністрації відбулась зустріч керівництва району та урочисте вітання приватних підприємців району. Голова РДА Павло Мірошниченко подякував присутнім за їх внесок в економічний розвиток району та всієї країни в цілому.


З найщирішими побажаннями до привітань також долучились голова районної ради Іван Орда, перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Радібеда та заступник міського голови Валентин Харченко. Почесною грамотою райдержадміністрації нагороджено Людмилу Самусенко та колектив філії «Щорсбудкомплекс» в м. Щорс приватного підприємства «БК «СЛАВУТИЧ» (директор Володимир Гордюк). Оголошено подяки: колективу приватного підприємства «ОРБІТА-ЩОРС» (директор Анатолій Євхан); Марині Теліман; Тетяні Островській та Надії Петрик. Почесною грамотою районної ради відзначено Ганну Руснак та Олександра Гончаренка. Почесною грамотою Щорської міської ради нагороджено Івана Демиденка. Привітання кращих суб’єктів підприємництва відбувались також в обласній державній адміністрації.
Серед присутніх там були кандидати на нагородження і зі Щорського району. Диплом лауреата обласного конкурсу на визначення кращого суб’єкта підприємництва фізичній особі вручено підприємцю Анатолію Дубині. Оголошено подяку голови облдержадміністрації директору ТОВ «Техсервис» Олександру Єременку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий