понедельник, 21 сентября 2015 г.

Злодії познущалися над невинним песиком

Спочатку нам подзвонили. Це був вкрай схвильований жіночий голос вперемішку зі сльозами. І гірка розповідь про жахливий випадок, що стався напередодні вночі!



Мова йшла про сім`ю, яка живе у Низківці і весь свій життєвий вік (за плечима у подружжя Кравченко далеко за 80!) трудиться, клопочеться на городі, по-хазяйству, чекає в гості дітей.
І ось до цих поважних людей серед ночі вдираються злодії. Предметом їхньої здобичі стала цегла, котру ще раніше намагалися поцупити. Шлях крадіям перепиняв собачка. Він почав голосно лаяти. Тоді, за словами потерпілих, ці злодії взялися його вбивати. Знущалися, як кати: бідній тваринці повибивали зуби, перебили ключицю, різали вушко, а під задньою ногою розпороли живіт, звідки навіть кишки виходять. Але Бог залишив песика живим.
– Я, говорить Марія Кравченко, лікую його травами, пігулками, котрі купую за свою мізерну пенсію. Підхожу до нього, а воно, моє безвинне собаченя, все синє, ще й ніжку намагається підняти, благає: маж, лікуй!
За словами хазяїна, Михайла Васильовича, вони і міліцію викликали відразу. Дільничий лише на другий день своїм мотоциклом приїжджав, все записав. Але бандюги й досі не знайдені.
Тим часом старенькі низківчани продовжують переживати за своє життя, за те, аби подібне не повторилося.
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий