понедельник, 14 сентября 2015 г.

Спільна справа - дієвий результат

Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту – свято спортсменів і ветеранів спортивного руху, всіх прихильників здорового способу життя.
Напередодні професійного свята можна підбити деякі підсумки роботи сфери фізичної культури і спорту за останній рік.

У районі діють дві спортивні школи, філіали яких плідно працюють і в сільській місцевості. Всього ж активно і регулярно займається спортом більше 500 дітей шкільного віку, або 23,2% від загальної чисельності учнів району. Це в свою чергу дає можливість юнацьким збірним командам гідно представляти наш район на обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
На всеукраїнських змаганнях з вільної боротьби відзначились: Д. Шевченко – І місце, Д. Мелащенко – ІІ місце (тренер А.З.Косевич). А на чемпіонаті України з кікбоксингу перемогли С.Шеремет, Є. Романов, Д. Пінчук, М. Дятел та І. Ющенко (тренер О.А. Закревський).
За ініціативою райради ФСТ «Колос» у селах району проводяться кущові комплексні спортивні змагання, які присвячуються знаменним державним святам або знаним землякам. У цьому році такі змагання проведені у Рогізках та Тихоновичах. Під час підготовки до змагань сільські ради, за участю сільської молоді, приводять спортивні майданчики у належний стан: вирівнюють, фарбують, наносять розмітку тощо. Вперше цього року райрадою ФСТ «Колос» також були проведені змагання на «Краще спортивне село Щорсівщини».
Відбувся чемпіонат району з футболу, в якому переможцем вийшла команда «Тайм» (м. Щорс). Матчі, що проводилися в селах збирали багато вболівальників. Звичайно, є ще деякі проблемні організаційні питання, але в майбутньому вони вирішуватимуться.
Також приділяється увага і волейболу: проведені першість та кубок району з цього виду спорту.
Звичайно, неможливо розказати про всю нашу спільну роботу, всі здобутки та і проблеми також. Тому, звертаючись до працівників фізичної культури і спорту, спортсменів, великої армії вболівальників, спонсорів хочу подякувати всім за відданість справі, побажати міцного здоров’я, добра і процвітання, особистого щастя, подальших спортивних та творчих успіхів.
З Днем фізичної культури і спорту України, шановні земляки!
Н.АВДЄЄНКО, начальник відділу з питань сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації

Комментариев нет:

Отправить комментарий