пятница, 25 сентября 2015 г.

Нагорода і шана



Нещодавно в ході засідання пленуму райради ветеранів були вручені ювілейні медалі «70-річчя визволення України від загарбників учасникам бойових дій – І.Я. Чернусі та Г.М. Назаренку. В церемонії привітання взяла участь і учнівська молодь міста Щорс.


А у середу голова районної державної адміністрації П.Л.Мірошниченко та сільський голова О. О. Динька відвідали двох ветеранів війни, які мешкають у Гірську – Петра Івановича Білоуса (фото 1) та Ганну Іванівну Прус (фото 2). Вони вручили їм ювілейні медалі до 70-річчя звільнення України від загарбників і побажали щирої шани від земляків, міцного здоров’я та довголіття.
Ветерани є ніби прикладом для молодого покоління - як саме треба переносити труднощі життя, залишаючись вірними Вітчизні та своєму народу. І навіть зараз, на схилі віку, вони цінують кожен прожитий день. Г.І.Прус, незважаючи на поважні роки, ще співає у церковному хорі. А будинок П.І.Білоуса вражає чистотою і впорядкованістю. Їхні серця сповнені добротою. Тому хочеться побажати їм, щоб ще довго вони могли бачити схід сонця над рідним селом і відчувати теплий подих вітру, який доносить у Гірськ аромат річкових луків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий