понедельник, 21 сентября 2015 г.

Змагання другого етапу

Минулої неділі в Мені відбулися обласні змагання ФСТ «Колос» серед спортивних команд сільських і селищних рад на звання «Краще спортивне село Чернігівщини 2015 року».
Участь у них взяла команда села Нові Боровичі, яка на районному етапі виборола перше місце. Представникам району треба було продемонструвати свою майстерність з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шашок, гирьового спорту та перетягування канату. Спортсмен міг брати участь у змаганні тільки в одному виді спорту. Змагалися спортсмени з 12 районів. Вдало виступили наші тенісисти Ірина Васильєва та Олег Поліщук. Ірина посіла друге місце серед жінок, а Олег серед чоловіків став сьомим. В підсумку команда новоборовицьких тенісистів вийшла на третє місце. У змаганнях з шашок Марина Чуйок виступила з четвертим результатом. Також волейбольна команда Нових Борович закріпилася на третьому місці. З інших видів спорту команда ввійшла в десятку кращих. У загальнокомандному заліку Новоборовицька сільрада набрала 23 очка і здобула 8-ме місце. А на перше місце вийшла команда Тупичівської сільради Городнянського району.
Я дуже вдячний всім учасникам змагань за результат і волю до перемоги. Поїздка в Мену відбулася за сприяння депутата обласної ради Г.Н.Божка, голови села А.О.Сірого (який, до речі, особисто грав на волейбольному майданчику), директора ПСП ім. Ватутіна В.І.Жолобецького, помічника лісничого Новоборовицького лісництва М.К.Аніщенка. Завдячуючи цим небайдужим до спорту людям команда села Нові Боровичі взяла участь у змаганнях. Усі команди та учасники, які зайняли призові місця, були нагороджені грамотами Чернігівської обласної організації ФСТ «Колос» та грошовою премією від Аграрної партії України.
Г.САЛАТА, голова райради ФСТ «Колос»

Комментариев нет:

Отправить комментарий