вторник, 15 сентября 2015 г.

Таємнича аварія у Великому Щимелі і її тяжкі наслідки

Майже тиждень ми намагалися з’ясувати у керівництва місцевого відділення ДАІ подробиці автомобільної аварії у Великому Щимелі. Її наслідки доволі серйозні: неповнолітній хлопець отримав складні травми й знаходиться на лікуванні в одній з Чернігівських лікарень.
В.А.Пискун так у редакцію не заїхав, тож інформацію довелося збирати як-то кажуть «з миру по нитці». Приміром на порталі www.gorod.cn.ua під заголовком «Две аварии с участием одного водителя» викладене таке: «В селе Великий Щимель Щорского района неизвестный водитель, управляя автомобилем «Фольксваген Гольф» не справился с управлением и совершил наезд на 15-летнего велосипедиста - жителя этого же села, после чего выехал на встречную полосу движения и столкнулся с автомобилем ВАЗ 2106 под управлением 29-летнего жителя Семеновского района. Водитель «Фольксвагена» после совершения ДТП оставил машину и скрылся с места происшествия. Принимаются меры по установлению места нахождения беглеца. Несовершеннолетний велосипедист получил телесные повреждения…»
А люди, що нам телефонували (їхні прізвища не оприлюднюємо) розповіли взагалі дивовижні речі. Виявляється, на центральній щимельській вулиці два «мажори» влаштували перегони з переслідуванням. Той, що керував «Фольксвагеном», мовляв, був добре напідпитку і врізався у «шістку» та ще й наїхав на велосипедиста. Також щорсівчани і щимельці подейкують: шукати головного фігуранта аварії зовсім не треба. Він усім відомий, як відомо й те, що є кумом одного з нинішніх міліціонерів з офіцірського складу. Тож інтрига зберігається, а правоохоронці мовчать.

Комментариев нет:

Отправить комментарий