пятница, 25 сентября 2015 г.

Безглузда трагедія

У неї «все горіло в руках», - так влучно люди характеризували 41 річну жительку одного з сіл сусіднього Корюківського району. Була молодою, красивою, здоровою.


У день трагедії провела доньку, котра навчається в столичному вузі. Забрав племінницю брат, що власним авто їхав до Києва. А сестрі в той день завіз свіжини.
Батьки студентки удвох на кухні посортували гостинці. Жінка, відрізавши шматочок сирого, присоленого м`яса (дуже любила), вкинула його до рота, а потім ще шматочок, ще. І вдавилася. Чоловік намагався стукати по спині, а бідолашна навіть пробувала хапати тоненьку трубочку, аби пропихнути застрягле у горлі м`ясо. Та, зробивши рух, впала на підлогу. Чоловік побіг викликати швидку.
Проте, коли медики приїхали, жінка (за всіма життєвими показниками) реанімації вже не підлягала.
І це не перший подібний випадок. Зазвичай, причиною такої безглуздої трагедії буває порушення банального правила: під час їжі не варто розмовляти і активно рухатися. Навіть швидкий вдих на емоціях під час жування може спричинити ситуацію, коли шматочки їжі потрапляють у дихальні шляхи. Недаремно ж прислів`я каже: «Коли я їм, я – глухий і німий».

Комментариев нет:

Отправить комментарий