вторник, 22 сентября 2015 г.

Депутат міськради Галина Ісаченко про життя міста

Г.І.Ісаченко, колишній директор міського гідропарку продовжує надсилати свої звернення у різні інстанції з єдиною метою: домогтися справедливості у питаннях, які мусять вирішувати Щорська міськрада з її нинішнім керівництвом. Не обминає вона і нашу редакцію, куди регулярно приносить свої дописи, свої звернення. Зізнаємося: надрукувати їх у повному обсязі складно, адже це по-перше чимала площа, чималий перелік інформації, яку слід досконало перевірити і отримати відповідні коментарі.

Однак, є у написаному Галиною Іванівною і незаперечні факти. Приміром, вона говорить про те, наш «Промінь» вже писав: про неспиляні дерева по вул. Лермонтова, що загрожують життю людей, про халтуру з ремонтом дороги (пам’ятаєте про замуровану зливну каналізацію?) тощо. «Невідомо куди поділися бордюри з вулиці Леніна, чому їх не встановлено на інших вулицях? Хто дозволив і хто спиляв красуню-тополю по вулиці Залізничній?» На ці та інші запитання депутат Ісаченко так і знайшла відповіді у чиновників. А могла б. Як і на запитання про те, чому на освітлення вулиць витрачені десятки тисяч гривень, а його, цього освітлення, як не було, так і нема – на Лермонтова, Попудренка, Доватора, Б.Хмельницького. На думку нашої постійної дописувачки викликає занепокоєння не лише у неї, а й у більшості жителів міста і фінансова політика міськради, її вільне і незрозуміле ставлення до державних коштів. Так звана «співпраця з житлово-комунальною службою, подарунки ПРаТ «Комунальник», виділення коштів на утримання інспектора з благоустрою, доля «УАЗика», який, схоже, в АТО так і не доїде, виплата премій посадовцям й багато іншого. «Сумну спадщину залишають нинішні міські чиновники після закінчення своїх повноважень», - резюмує Г.І.Ісаченко і висловлює надію на найближчі позитивні зміни.
Від редакції:
І ми за хороше майбутнє рідного краю. За те, щоб ради усіх рівнів були дієвими, щоб депутати не сварилися між собою, а думали більше про простих людей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий