пятница, 13 сентября 2013 г.

Найкраща передсвяткова новина від ДП «Щорсрайагролісгосп» - план 9 місяців (за всіма показниками!) виконано за 8. З початку року посаджено 100,4 га лісових культур (з них 3 га – плантації новорічних ялинок та сосон), поповнено насадження більш, ніж на 30-гектраній площі. На рубках головного користування заготовлено10564 м3, а на рубках формування і оздоровлення лісів - 9060 м3 ліквідної деревини. Посіяно в розсадниках (власними силами заготовленим насінням) 0,31 га сосни та ялини.
В теплиці декоративних дерев та кущів – горіх чорний, ялівець козацький, самшит, голуба ялина тощо.




Тракторний парк нещодавно поповнився ще однією одиницею техніки – білоруським трактором. Його довірили одному з кращих трактористів – Юрію Білому (на знімку).
- За великим рахунком у нас кращі – усі. Нероб і порушників дисципліни не тримаємо, - говорить керівник «Щорсрайагролісгоспу» Володимир Приходько. – І свято будуть відзначати усі.
З тих, що, крім грошових відзнак, отримають Грамоти та Подяки, - лісники Роман Щербак, Степан Кривошей, Микола Мірошниченко, майстри лісу – Микола Терещенко, Михайло Скороход, верстатник Іван Воробей, водій Степан Мельник, охоронець Микола Шкут, тракторист Леонід Черненко (вони на фото разом з В.В.Приходьком). Усі дорожать своєю роботою, бо ДП «Щорсрайагрослісгоп» одне з небагатьох, де турбуються про людей. Це не пустопорожнє гасло: зарплата – вчасно, заохочення – постійно, як і пільги, заплановані в колдоговорі. До професійних свят заохочуються не лише лісівники, а й бухгалтери, водії, медична сестра – усі, хто працює в ДП. До важливих сімейних дат (народження дитини, одруження) – разом з вітаннями – матеріальна підтримка. (На минулому тижні винуватцем урочистостей був інженер Олександр Скороход. Привід більш, ніж вагомий. – весілля). Чи багато знайдеться підприємств, де є така практика? Як, до речі, і вакансії (хоч тут не скоротили жодного працюючого): потрібен тракторист, робітники на заготівлю лісу. Із задоволенням повідомив Володимир Володимирович ще одну інформацію: троє працівників дочірнього підприємства успішно навчаються – один у коледжі, два – у вишах. Буде зміна.
- Головне, щоб стали професіоналами. – говорить керівник. – Зараз такий час, що абиякі спеціалісти не витримують конкуренції. Тож робимо ставку на якість практично у всьому.
Насамкінець В.В.Приходько просить привітати з днем працівників лісового господарства не лише колег – усіх, нинишніх і колишніх, лісівників району – і побажати їм здоров’я, оптимізму, бажання працювати в лісовому господарстві, успіхів – що ми із задоволенням і робимо.
Марія ІСАЧЕНКО
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий