понедельник, 9 сентября 2013 г.

З оптимізмом і довірою

Приватний підприємець Сергій Лапаревич дуже креативний. Ідей у нього море. І, зауважу, він їх не лише продукує, а й втілює у життя.
За фахом Сергій Володимирович – вчитель історії і права, але з часом до нього прийшло тверде переконання: лише заняття бізнесом зможе стати тією рушійною силою, котра здатна змінити на краще і його буття, і буття рідних на краще. Маючи незалежні погляди, принципово обстоюючи справедливість, він згуртував навколо себе надійну команду однодумців. Про людей, які спрямували на цей шлях, допомагали, ділилися досвідом, які і нині працюють пліч-о-пліч і в магазині «Бамбіно», і в секондівських говорить захоплено: «Я їм повністю довіряю, завжди дослуховуюсь до порад, пропозицій. Гуртом, з любов`ю і добром ми прямуємо обраною стежиною і оптимістично дивимося вперед!» Відповідальний, хазяйновитий, Сергій Лапаревич хоче бачити такими й усіх своїх земляків. Хоче, аби були у них хороша робота, висока зарплата, щоб загалом рідне місто сяяло розмаїттям краси і тепла.
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора
На знімку: Сергій Лапаревич з дипломом лауреата обласного конкурсу на визначення кращого суб’єкта підприємництва (підприємець) у сфері торгівлі і громадського харчування.

Комментариев нет:

Отправить комментарий