понедельник, 9 сентября 2013 г.

Повідомлення про оприлюднення рішень 32 сесії 6 скликання Щорської міськради від 29.08.2013 року,

проектів регуляторних актів та аналізів їх регуляторного впливу


Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від населення, підприємств, установ, політичних партій та громадських організацій, на блозі газети «Промінь» promingazeta.blogspot.com 14.09.2013 року будуть оприлюднені проекти рішеннь 32 сесії 6 скликання Щорської міської ради: «Про затвердження Правил експлуатації зони відпочинку (урочище «Вигон») в м.Щорс», «Про проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади м.Щорс», «Про затвердження проекту Тимчасового порядку видачі дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно в м.Щорс», «Про створення Інспекції з благоустрою міста Щорс» від 29.08.2013 року та аналізи їх регуляторного впливу, розроблені Щорською міською радою та рішення 32 сесії 6 скликання Щорської міської ради «Про затвердження Положення про порядок видачі довідок про склад сім’ї з місця проживання та видачу побутових характеристик в м.Щорс», «Про затвердження тимчасового Переліку адміністративних послуг, які надаються Щорською міською радою» від 29.08.2013 року.
Проекти спрямовані на удосконалення і деталізацію відповідних процедур, підвищення ефективності регулювання вищевказаних відносин. Підставою для розробки проектів рішень є Цивільний кодекс України, Сімейний кодекс України, Житловий кодекс Української РСР, Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про благоустрій населених пунктів», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про адміністративні послуги», «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», «Про громадянство України», «Про захист персональних даних».
З текстом рішень, проектів рішень та аналізом їх регуляторних впливів можна також ознайомитись у приміщенні Щорської міськради. Зауваження та пропозиції, що надходитимуть від зацікавлених осіб, приймаються у письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення на блозі газети «Промінь» (14.09.2013 року) за адресою: 15200, м. Щорс, вул. Карла Маркса, 5. Тел. 2-18-35, 2-16-86. р

Комментариев нет:

Отправить комментарий