воскресенье, 15 сентября 2013 г.

Перший дзвоник покликав за парти

Хвилюючим і радісним вийшло свято в міській школі №2. Розпочалося воно традиційно – одинадцятикласники разом з вчителькою початкових класів О.А.Кондратовською вивели на урочисту лінійку першокласників. Їх тут в цьому році 28.



 Їм - наймолодшим – на Першому дзвонику як завжди було багато уваги: їх поздоровляли старшокласники, від імені батьків виступила Леся Бівалькевич, самі першокласники дали обіцянку вчитися лише на «12».
Директор закладу Н.І. Бут щирі слова вітань з початком нового навчального року надіслала всім присутнім і розповіла про нововведення в навчальній програмі, які вводяться з цього року згідно з Указом Президента В.Ф.Януковича «Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період до 2021 року». Вона також подякувала батькам школярів за моральну і матеріальну підтримку і нагородила грамотами й відзнаками найкращих учнів школи, які закінчили минулий навчальний рік на відмінно або ж взяли участь в різних конкурсах як на районному так і всеукраїнському рівні. У своєму вітальному слові гість свята начальник фінуправління РДА М.І.Іваницький побажав всім школярам успіхів, а педагогам пообіцяв, що районна влада робитиме все, аби затримок з виплатою їхніх зарплат не було.
…І ось над подвір’ям школи лунає перший дзвоник, який закликає сісти за парти. Розпочався черговий навчальний рік. Нехай же він буде для всіх успішним.
Лариса
МАРТИНЕНКО
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий