пятница, 27 сентября 2013 г.

Лист у редакцію

Разом ми дійсно зможемо більше
З нашого села Заріччя до райцентру раніше ніколи не ходив автобус. І 12 кілометрів, які нас розділяють, доводилося долати або на попутках, або просити когось, або викликати таксі, що більшості жителів не по кишені. Транспортна проблема була дуже великою. Про це ми розповіли перед виборами Ігорю Рибакову. Він вніс цей пункт до соціальної угоди і пообіцяв вирішити питання.
Пройшло усього кілька днів і до нашого села щовівторка почав ходити благодійний рейсовий автобус. За проїзд люди не сплачують ні копійки — все фінансує наш депутат. Це прояв турботи про людей не на словах, а на ділі. І це не єдина добра справа, яку Ігор Рибаков робить для нашого села та району загалом.
Я не знаю, як працюють депутати в інших регіонах, але наш депутат виправдовує довіру своїх виборців. У нас з’явилася надія, що разом ми дійсно зможемо більше зробити для свого села і життя можна змінити на краще.
Зарічанський сільський голова
М.І.Козел
Від редакції: Загалом у районі курсує сім благодійних автобусних маршрутів, повністю профінансованих Ігорем Рибаковим, які ходять двічі на місць у другий та четвертий тиждень.
- по понеділках: Щорс-Гута Студенецька (через Тихоновичі, Іванівку, Тур’ю, Є. Рудню);
- по вівторках: Щорс-Смяч (через Гвоздиківку, Заріччя);
- по середах: Щорс-Клюси (через Хрінівку, Гірськ, Піщанку, Жовідь, Н.Боровичі, Камку, Ст.Боровичі, Гвоздиківку);
- по четвергах: Щорс-Низківка (через Попільню, Радвине, Суничне, В.Щимель);
- по п’ятницях: Щорс-Безуглівка (через Єліне, Млинок, х.Лука, х.Бір, Тур’ю, Є.Рудню) та Щорс-Чепелів (через Сновське);
- по неділях: Щорс-Михайлівка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий