пятница, 27 сентября 2013 г.

Гріє душу село

Так воно і є. Тут, у Тихоновичах, я народилася, навчалася в школі і одержала путівку в життя. Мені (як учасниці хору «Спадщина») було надзвичайно приємно, коли наш колектив запросили на свято мого рідного села. Транспортом забезпечив отець Михайло.



Зайшовши до зали будинку культури, у кожного настрій став по-справжньому святковим: позитив був навіть у викладених на сцені чорнобривцях, в різнокольорових кульках, що прикрашали зал. Хвилюванням не було меж у голови сільської ради Анатолія Бондаренка та художнього керівника Вікторії Федосенко. Адже левова частка турбот була покладена саме на них. Свято розпочалося виступом Анатолія Бондаренка та піднесенням духмяного короваю присутнім у залі.
Завдяки спонсорам – депутату обласної ради Григорію Божку, голові псп «Райдуга» Анатолію Ігнатенку, підприємцям Леоніду Тебенку, Валерію Пікусу, одержали подарунки багатодітні матері, іменинники, які народилися в цей день, найстаріші жителі села, срібні та золоті весільні ювіляри.
Цікаву і змістовну програму підготував до свята народний аматорський хор «Спадщина». Щирі оплески односельчан радували моє серце.
А по закінченню свята всіх присутніх пригощали запашним і смачним кулішем, який приготувала Тетяна Циганок. Молодь допізна танцювала на дискотеці, яку вели спеціалісти, запрошені з райцентру.
Одним словом, свято вдалося.
Л.КОЖЕДУБ

Комментариев нет:

Отправить комментарий